Hem / Nätverksträff i Malmö den 26/10 Odense kommun gäster

Nätverksträff i Malmö den 26/10 Odense kommun gäster

Vanguard arrangerar en ny nätverksträff i Malmö. Odense Kommun kommer dela sina erfarenheter av deras banbrytande arbete med Vanguardmetoden i Danmark.

Odense fortsätter att bryta ny mark för offentlig sektor i Danmark. Vi har tidigare berättat om arbetet med sjukpenningshandläggning där man gick från 14 till 1,8 dagars väntetid och 8500 färre telefonsamtal från frustrerade medborgare. Odense har även arbetat med sin bygglovshandläggning och resultaten vänder upp och ner på konventionerna inom fältet.

Tid start: Kl 10.00, fika serveras från 09.30
Tid avslut: Kl 17.00
Plats: Malmö, Region Skåne Koncernkontoret “Skånevåningen”. Adress är Dockplatsen 26 i Malmö (karta). Region Skåne är värd för träffen.
Kostnad: Gratis för medlemmar i nätverket, fika och lunch ingår.

Anmälan till nätverket och nästa träff
Anmäl dig till nätverket och träffen i Malmö genom att skicka ett e-post till patrik@vanguard-consult.se. Ange namn, organisation och telefonnummer. När din anmälan är skickad så tar vi kontakt med dig så fort som möjligt. Ett medlemskap i Vanguards svenska nätverk kostar 1500 SEK exkl. moms per år.

Vanguards svenska nätverk har som syfte att skapa bättre möjligheter till erfarenhetsutbyte och fördjupning i Vanguardmetoden. Genom att ingå i ett nätverk kan vi tillsammans facilitera möten mellan medlemmar och anordna träffar som kan bidra med inspiration och kunskap.

Nätverket är öppet för alla som har ett intresse av att förbättra sina resultat och är intresserade av att lära sig mer om Vanguardmetoden. Det krävs inga förkunskaper i Vanguardmetoden för att bli medlem. Nätverket är inte öppet för externa konsulter.

Detta får man som medlem:

– Nätverksträffar som innefattar fördjupning och erfarenhetsutbyte. Träffa erfarna Vanguardexperter samt inspireras av andras arbete. Medlemmar deltar kostnadsfritt eller till självkostnadspris.
– Digitalt forum: Vanguards LinkedIn-grupp fungerar som ett online-nätverk med möjlighet att interagera med andra medlemmar. Få en översikt av alla medlemmar och möjlighet att dela kunskap och inspiration i nätverket. LinkedIn gruppen är en sluten grupp exklusivt för nätverksmedlemmar.
– Förmånliga priser till våra skandinaviska utbildningar.
– Förmånliga priser till våra skandinaviska arrangemang.
– Förmånliga priser till Vanguardmaterial och böcker.

Läs mer om Odenses arbete:
Odense – resan fortsätter
Odense

Med vänlig hälsning
Patrik Öhman

Vanguard Sverige

2017-09-13

Vanguard Sverige
Telefon +46760002069
Email: info@vanguard-consult.se
© Vanguard Consulting Ltd.