Hem / Kostnadsfria seminarier

Kostnadsfria seminarier

Lär dig mer om metoden som revolutionerat handläggningen i Odense och hemtjänsten i Sundsvall. Från 14 till 1,5 dagars väntetid och 8500 färre telefonsamtal från frustrerade medborgare i Odense. Bevis om att en bättre hemtjänst i Sundsvall med nöjdare kunder och minskad sjukfrånvaro inte kostar mer borde vara intressanta nyheter för alla offentliga ledare.

Under november och december kommer vi att arrangera kostnadsfria seminarier på 4 orter där ni får en kort introduktion i Vanguardmetoden.

Seminariet introducerar dig till ett radikalt och annorlunda tankesätt kring hur man bör leda och organisera en verksamhet. Efter seminariet kommer du ha en tydlig bild av hur Vanguardmetoden ser ut vid praktisk användning i serviceorganisationer.

Vanguardmetoden är ett bättre sätt att leda och organisera en verksamhet på – ett diametralt motsatt sätt att tänka ledarskap och organisering jämfört med normen för idag.

Om du är du redo att utmana ditt sätt att tänka, kan du med hjälp av Vanguardmetoden uppnå en snabb och hållbar förändring. Vanguard har en unik kunskap och expertis från att vara ledande på detta område.

Det nya för oss med Vanguardmetoden är att vi har riktig data. Vi vet att det fungerar innan vi involverar hela verksamheten. Den är verklig och inte bara en idé, en uppskattning eller en gissning som vi har upplevt i andra förändringsprocesser.
Hanne Sørud, Direktör Odense Kommune

Målgrupp

Seminariet vänder sig till alla som har ett intresse av att förbättra sin serviceorganisation och är intresserade av att lära sig mer om Vanguardmetoden.

Det krävs inga förkunskaper i Vanguardmetoden för att delta.

Seminariet är inte öppet för externa konsulter.

Tid och plats

17/11 i Sundsvall (Elite Hotel Knaust) kl. 16.00-18.00

24/11 i Stockholm (Världens resor) kl 16.00-18.00

1/12 i Göteborg (Göteborg City Konferens) kl. 16.00-18.00

8/12 i Malmö (Travelshop) kl. 16.00-1800

Vi bjuder på matig smörgås med kaffe/te och dryck när du anländer. Kaffe, frukt, godis och fika är tillgängligt under hela seminariet.

Anmälan och pris

Anmälan till kursen kan du göra genom att skicka ett mail till patrik@vanguard-consult.se.

Pris: Gratis

Har du frågor om seminariet kontaktar du oss på e-post patrik@vanguard-consult.se eller ring tel +46 760 002 069

Seminarier planeras i takt med efterfrågan. För att hålla dig uppdaterad kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev där evenemang, seminarier och kurser annonseras.

Vanguard Sverige
Telefon +46760002069
Email: info@vanguard-consult.se
© Vanguard Consulting Ltd.