Hem / Kontakt

Kontakt

Om du önskar komma i kontakt med Vanguard Sverige så finner du våra kontaktuppgifter här:

Vanguard Sverige
Email: info@vanguard-consult.se
Telefon: +46760002069

Vanguard Skandinavien består idag av fyra konsulter, som är certifierade i Systemtänkande enligt Vanguardmetoden. Erfarenheterna av att implementera systemtänkande  är bred och sträcker sig från den privata försäkringsbranschen till socialförvaltning inom kommunal verksamhet.

Patrik Öhman, Konsult


E-post: patrik@vanguard-consult.se
Telefon: +46760002069

Patrik Öhman är konsult i Vanguard skandinavien. Han har en pol.mag. från Lunds universitet med inriktning på organisation och ledarskap. Patrik har arbetat med Vanguardmetoden sedan 2007. Han var tidigare utvecklingsledare för Bromölla kommuns pionjärarbete med Vanguardmetoden i Sverige. 2012 började han som konsult i Vanguard och hjälper serviceorganisationer att ställa om till systemtänkande enligt Vanguardmetoden i Skandinavien.


Kristian Astrup Nielsen, Direktör

E-post: kristian@vanguard-consult.dk
Telefon: +45 5164 0357

Kristian Astrup Nielsen är direktör i Vanguard Skandinavien, som är en del av John Seddons Vanguard Consulting Ltd. Kristian har en bakgrund som M.Sc. från handelshögskolan i Århus. Han har arbetat med Vanguardmetoden sedan 2004; först hos Velux, där han var involverad i implementeringen av Lean i produktion och service under två år. Därpå blev han konsult hos Vanguard i Storbritannien, där han har arbetat sedan 2006 med att implementera systemtänkande enligt Vanguardmetoden i service och administration.


Jonas Astrup Beck, Partner

E-post: jonas@vanguard-consult.dk
Telefon: +4531444997

Jonas Astrup Beck  är partner i Vanguard skandinavien. Han har en cand. merc. i Strategi och Ledarskap med inriktning mot systemtänkande i service och administration samt hur man förhåller sig till att använda en produktionsfilosofi i en servicekontext. Jonas har arbetat med Vanguardmetoden  sedan 2006. Han anslöt sig till Vanguard 2008 och har sedan dess hjälpt serviceorganisationer att implementera systemtänkande enligt Vanguardmetoden i såväl Danmark, England, Skottland och Sverige.

Thomas Korsgård Madsen, Konsult

E-post: thomas@vanguard-consult.dk
Telefon: +45 5139 0140

Thomas Korsgård Madsen är konsult i Vanguard Skandinavien. Han har en Cand. Merc. IMM med inriktning på innovationsspridning samt en BA i Filosofi og økonomi – båda två från CBS. Thomas har arbetat med Vanguardmetoden sedan 2011 i Topdanmark. Han arbetade tidigare med implementering av Lean för service i 4 år, innan han upptäckte Vanguardmetoden. Han har hjälpt ett av Danmarks största försäkringsbolag, Topdanmark, med att ställa om till Vangaurdmetoden. Thomas anslöt till Vanguard Skandinavien 2014.

Adress till Vanguard Skandinavien:
Vanguard Danmark I/S
Tårup Strandpark 35
5300 Kerteminde
Danmark
CVR 32613268

Frågor, kommentarer eller andra synpunkter är mycket välkomna.

Vanguard Sverige
Telefon +46760002069
Email: info@vanguard-consult.se
© Vanguard Consulting Ltd.